DODATNA NAVODILA UDELEŽENCEM PODELITVE

Spoštovani nagrajenci in predlagatelji nagrajencev!
 
V sredo, 23. septembra ob 18.00 uri, kljub trenutni spreminjajoči se situaciji glede koronavirusa načrtujemo izvesti podelitev priznanj Športnik Vrhnike za leto 2019.

Celoten dogodek bo skrajšan, zaradi preventivnih zdravstvenih ukrepov ter priporočil in ukrepov NIJZ smo ga omejili na 50 oseb. Podelitev bo potekala pod šotorom v Športnem parku na Vrhniki. Dostop v šotor bo omejen samo na povabljene osebe (prejemniki in predlagatelji). Navijači in drugi bodo tokrat lahko podelitev spremljali od daleč. Ob vhodu na dogodek bo vsakomur izmerjena telesna temperatura ter potreben vaš podpis in telefonska številka, saj moramo seznam prisotnih hraniti en mesec. Predlagatelje nagrajencev naprošamo, da se podelitve poleg prejemnikov udeleži samo še en član društva oziroma kluba. Imena oseb, ki se bodo podelitve udeležili prosimo sporočite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Ekipe bo tako predstavljal kapetan ali kapetanka, oziroma oseba določena s strani kluba. Vse skupaj pa tudi prosimo, da ne pozabite na nošenje mask in da ste v šotoru na varni razdalji do drugih oseb. Po podelitvi vabimo prejemnike in predlagatelje na skromno pogostitev, ki bo v Pizzeriji Boter. Tudi tam s eje potrebno držati pravil, ki veljajo za goste v gostinskih lokalih.
V kolikor bi prišlo do dodatnih zaostrovanj ukrepov in podelitve ne bi bilo možno izvesti, pa vas prosimo za razumevanje in vas bomo o tem takoj obvestili. 

Lep pozdrav,
Športna zveza Vrhnika