VABILO IN POZIV – PODALJŠAN ROK ZA PREDLOGE

Za podajo predlogov za podelitev priznanj za športne dosežke v letu 2021 - Športnik Vrhnike za leto 2021

 

Zaradi trenutnih razmer in na prošnjo nekaterih društev, klubov, organizacij in posameznikov, smo rok za posredovanje predlogov za podelitev priznanj športnikom in športnim delavcem za osvojene športne dosežke v letu 2021, podaljšali do 16. februarja 2022.

 

Predloge je potrebno posredovati na obrazcih, ki jih lahko dobite v prostorih Športne zveze Vrhnika na podlagi predhodnega dogovora po telefonu 041 820 764 ali po e-pošti, če zanje zaprosite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Obrazci so dostopni tudi na spletni strani: www.sportnazveza-vrhnika.si. Poleg tega je potrebno k predlogu priložiti tudi kopije dokazil o doseženih rezultatih (listine-priznanja, časopisni članki ipd).

 

Prosimo, da vsi zainteresirani predloge pošljete na naslov: Športna zveza Vrhnika, Tržaška cesta 9, 1360 Vrhnika, p.p. 88 ali jih osebno dostavite na sedež zveze najpozneje do 16. februarja 2022. Upoštevajo se športni rezultati doseženi v letu 2021.

 

Posebej opozarjamo predlagatelje in zainteresirane, da Komisija za podelitev priznanj vlog, ki bodo prispele po tem roku ne bo upoštevala.

 

                                                                                                                         Športna zveza Vrhnika

                                                                                                                   Komisija za podelitev priznanj

 

OBRAZEC