ZEVSOV DAN ŠPORTA NA VRHNIKI 2019

Športna zveza Vrhnika bo letošnji Zevsov dan športa na Vrhniki izvedla v petek, 29. 11. 2019, s pričetkom ob 16.00 uri na prireditvenem prostoru v Športnem parku na Vrhniki. Istočasno bo na lokaciji potekal tradicionalni Miklavžev sejem ter odprtje drsališča. Zadnja leta se pridružimo tudi prižigu prazničnih luči v občini in Miklavževem sejmu. Ob tovrstni priložnosti imamo stojnico, ki jo primerno okrasimo in na njej delimo brošure ali zgibanke zainteresiranih športnih dušitev.  Poleg nas sta k soorganizaciji Zevsovega dneva 2019 pristopila tudi Športno društvo Rokometna šola Vrhnika in Zavod Ivana Cankarja Vrhnika.

Prireditev ima promocijski namen. Članice Športne zveze Vrhnika in športna društva preko svojih predstavitev z deljenjem letakov ali zgibank na stojnici predstavijo športno panogo, ki jo predstavljajo in s predstavitvijo dosežejo neposredni stik z občani Vrhnike. Tako pokažemo svojo dejavnost, uspehe in svojo aktivno prisotnost na območju občine Vrhnika. Najpomembneje pa je, da se promovira šport in športni način življenja za vse starostne skupine.

Društva vljudno vabimo, da se nam pridružijo s promocijskim materialom na naši stojnici v petek, 29. 11. 2019, ob 16.00 uri, v Športnem parku na Vrhniki. Podrobnejše informacije dobite na tel. Številki 031 755 930, Gvido Mravljak. Vse članice pa prosimo, da o napovedanem dogodku obvestijo svoje člane, ki so vljudno vabljeni na samo prireditev.

 

Športna zveza Vrhnika